logo

Zásady používání souborů cookies

O TĚCHTO ZÁSADÁCH POUŽÍVÁNÍ SOUBORŮ COOKIE

Tyto Zásady používání souborů cookie vysvětlují, co jsou to soubory cookie a jak je používáme, jaké typy souborů cookie používáme, tj. jaké informace pomocí souborů cookie shromažďujeme a jak jsou tyto informace používány, a jak ovládat předvolby souborů cookie. 

Svůj souhlas můžete kdykoli změnit nebo odvolat v Prohlášení o souborech cookie na našich webových stránkách
Další informace o tom, kdo jsme, jak nás můžete kontaktovat a jak zpracováváme osobní údaje, najdete v našich Zásadách ochrany osobních údajů.
Váš souhlas se vztahuje na následující doménu: www.oauh.cz.

Spravujte svůj souhlas

CO JSOU TO SOUBORY COOKIE ?

Soubory cookie jsou malé textové soubory, které slouží k ukládání malých informací. Ukládají se do vašeho zařízení při načtení webové stránky v prohlížeči. Tyto soubory cookie nám pomáhají zajistit správné fungování webových stránek, zvýšit jejich bezpečnost, poskytnout lepší uživatelský komfort a porozumět tomu, jak webové stránky fungují, a analyzovat, co funguje a kde je třeba zlepšení.

JAK SE POUŽÍVAJÍ SOUBORY COOKIES ?

Stejně jako většina online služeb i naše webové stránky používají soubory cookie první strany a třetích stran k několika účelům. Soubory cookie první strany jsou většinou nezbytné pro správné fungování webových stránek a neshromažďují žádné vaše osobní údaje.Soubory cookie třetích stran používané na našich webových stránkách slouží především k pochopení toho, jak webové stránky fungují, jak s nimi komunikujete, k udržení bezpečnosti našich služeb, k poskytování reklam, které jsou pro vás relevantní, a celkově vám poskytují lepší a kvalitnější uživatelský zážitek a pomáhají urychlit vaše budoucí interakce s našimi webovými stránkami.

JAKÉ TYPY SOUBORŮ COOKIE POUŽÍVÁME ?

Podstatné: Některé soubory cookie jsou nezbytné k tomu, abyste mohli využívat všechny funkce našich stránek. Umožňují nám udržovat uživatelské relace a předcházet bezpečnostním hrozbám. Neshromažďují ani neukládají žádné osobní údaje. Tyto soubory cookie vám například umožňují přihlásit se ke svému účtu a bezpečně se odhlásit.Statistické údaje: Tyto soubory cookie ukládají informace, jako je počet návštěvníků webu, počet jedinečných návštěvníků, které stránky webu byly navštíveny, zdroj návštěvy atd. Tyto údaje nám pomáhají pochopit a analyzovat, jak dobře webové stránky fungují a kde je třeba je zlepšit.

Níže uvedený seznam podrobně popisuje soubory cookie používané na našich webových stránkách.

COOKIE POPIS
PHPSESSID Tento soubor cookie je nezbytný pro aplikace PHP. Používá se k uložení a identifikaci jedinečného ID relace uživatele za účelem správy uživatelské relace na webu. Soubor cookie  je smazán, když se zavřou všechna okna prohlížeče.
_ga Soubor cookie _ga, instalovaný službou Google Analytics, vypočítává údaje o návštěvnících, relacích a kampaních a také sleduje používání webu pro analytickou zprávu webu. Soubor cookie ukládá informace anonymně a k rozpoznání jedinečných návštěvníků přiřazuje náhodně vygenerované číslo.
_gat Varianta souboru cookie _gat, kterou nastavuje služba Google Analytics a Google Tag Manager a která umožňuje majitelům webových stránek sledovat chování návštěvníků a měřit výkonnost stránek. 
_gid Soubor cookie _gid, instalovaný službou Google Analytics, ukládá informace o tom, jak návštěvníci používají webové stránky, a zároveň vytváří analytickou zprávu o výkonu webových stránek. Mezi shromažďované údaje patří počet návštěvníků, jejich zdroj a anonymně navštívené stránky.

 

JAK MOHU OVLÁDAT PŘEDVOLBY SOUBORŮ COOKIE ?

Pokud se rozhodnete změnit své preference později během prohlížení, můžete kliknout na

Spravujte svůj souhlas

Tím se znovu zobrazí oznámení o souhlasu, které vám umožní změnit vaše preference nebo souhlas zcela odvolat.Kromě toho různé prohlížeče poskytují různé metody blokování a mazání souborů cookie používaných webovými stránkami. Můžete změnit nastavení svého prohlížeče a soubory cookie blokovat/vymazat. Chcete-li se dozvědět více o tom, jak spravovat a mazat soubory cookie, viz.wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.

cookie

Používáme cookies

Abychom vám usnadnili procházení stránek, nabídli přizpůsobený obsah nebo reklamu a mohli anonymně analyzovat návštěvnost, využíváme soubory cookies, které sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzu. Jejich nastavení upravíte odkazem "Nastavení cookies" a kdykoliv jej můžete změnit v patičce webu. Podrobnější informace najdete v našich Zásadách ochrany osobních údajů a používání souborů cookies.

Souhlasíte s používáním cookies?

Ano, souhlasím Nesouhlasím Nastavení
close

Používáme cookies

Abychom vám usnadnili procházení stránek, nabídli přizpůsobený obsah nebo reklamu a mohli anonymně analyzovat návštěvnost, využíváme soubory cookies, které sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzu. Jejich nastavení upravíte odkazem "Nastavení cookies" a kdykoliv jej můžete změnit v patičce webu. Podrobnější informace najdete v našich Zásadách ochrany osobních údajů a používání souborů cookies. Souhlasíte s používáním cookies?

Nezbytné (technické)

Tyto cookies pomáhají s tím, aby byly webové stránky použitelné. Poskytují základní funkce jako je navigace na stránce nebo změna rozlišení prohlížeče dle velikosti vašeho zařízení. Bez těchto souborů nemůže web správně fungovat. Používáme krátkodobé (session cookie) – vymažou se z vašeho počítače po zavření prohlížeče.

Preferenční (funkcionální)

Preferenční soubory cookie umožňují webové stránce zapamatovat si informace, které mění způsob, jakým se webová stránka chová nebo vypadá jako je váš preferovaný jazyk nebo region, ve kterém se nacházíte.

Statistické (výkonnostní)

Tyto soubory cookie pomáhají vlastníkům webových stránek porozumět tomu, jak návštěvníci interagují s webovými stránkami tím, že shromažďují a hlásí informace, často anonymně.

Reklamní

Reklamní soubory cookie se používají ke sledování návštěvníků a jejich chování. Záměrem je zobrazovat reklamy, které jsou relevantní a poutavé pro jednotlivé uživatele, a proto jsou hodnotnější pro vydavatele a inzerenty třetích stran.

close

Cookies

Tento web používá soubory cookie a z hlediska zákona se jedná o osobní údaje. Správcem těchto osobních údajů je Obchodní akademie, Vyšší odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Uherské Hradiště, Nádražní 22, 686 01 Uherské Hradiště, IČ:60371731.

Další detailní informace o tom, jak nás můžete kontaktovat a jak zpracováváme osobní údaje (včetně cookies), se dozvíte v dokumentu Zásady ochrany osobních údajů, který najdete na našem webu.

Obecně o cookies

Cookies jsou malé textové soubory, které mohou používat webové stránky k mnoha účelům, např. k personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií nebo analýze návštěvnosti, některé slouží k tomu, aby si webová stránka pamatovala vaše preference. Tyto soubory se ukládají do vašeho zařízení (např. do počítače, tabletu nebo mobilního telefonu). Každá webová stránka může do vašeho prohlížeče odesílat své vlastní soubory cookies pouze v případě, pokud to umožňuje nastavení vašeho prohlížeče.

Zákon stanoví, že můžeme na vašem zařízení ukládat soubory cookie, pokud jsou nezbytně nutné pro provoz těchto stránek (viz sekce Nezbytné cookies), a to bez vašeho souhlasu, na základě tzv. oprávněného zájmu. Pro všechny ostatní typy souborů cookie potřebujeme váš souhlas, jehož plný text najdete zde, a který můžete kdykoliv odvolat pomocí tohoto formuláře.

Druhy cookies

Cookies se dělí podle účelu, k jakému jsou využívány a ta takto:

Nezbytné (technické)

Tyto cookies pomáhají s tím, aby byly webové stránky použitelné. Poskytují základní funkce jako je navigace na stránce nebo změna rozlišení prohlížeče dle velikosti vašeho zařízení. Bez těchto souborů nemůže web správně fungovat.

Tyto cookies lze blokovat (zakázat), ale část stránek se vám nemusí zobrazovat správně, některé části dokonce nemusí fungovat. Návody pro nejčastěji používané prohlížeče najdete zde:

Preferenční (funkcionální)

Preferenční soubory cookie umožňují webové stránce zapamatovat si informace, které mění způsob, jakým se webová stránka chová nebo vypadá jako je váš preferovaný jazyk nebo region, ve kterém se nacházíte.

Statistické (výkonnostní)

Tyto soubory cookie pomáhají vlastníkům webových stránek porozumět tomu, jak návštěvníci interagují s webovými stránkami tím, že shromažďují a hlásí informace, často anonymně.

Reklamní

Reklamní soubory cookie se používají ke sledování návštěvníků a jejich chování. Záměrem je zobrazovat reklamy, které jsou relevantní a poutavé pro jednotlivé uživatele, a proto jsou hodnotnější pro vydavatele a inzerenty třetích stran.

Seznam cookies

Na našem webu využíváme jak naše vlastní cookies, tak cookies třetích stran, jejichž vlastní zásady zpracování uvádíme zde:

Vypracovala advokátní kancelář Petráš Rezek

close

SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Identifikace správce: Obchodní akademie, Vyšší odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Uherské Hradiště, Nádražní 22, 686 01 Uherské Hradiště, IČ:60371731.

V souladu s ustanoveními Nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 o ochraně fyzických osob, v souvislosti se zpracováním osobních údajů (dále jen „Nařízení“) souhlasím tímto s tím, aby výše uvedená společnost (dále jen „správce“) zpracovávala mnou poskytnuté osobní údaje (dále jen osobní údaje), a to:

  • cookies

pro účely:

  • statistické(1) (např. doba vaší návštěvy našich stránek, nejčastěji používaná část webu apod.)
  • preferenční (např. identifikace prohlížeče, jazykové nastavení apod.)
  • marketingové a reklamní (např. personalizace reklamy, statistika vyhledávání apod.)
  • ostatní (jiné nezařazené technické účely)

Souhlas je možno nastavit pro všechny (tlačítko Ano, souhlasím) nebo pouze pro některé účely (zaškrtnutím příslušné části), případně je možné zamítnout vše (tlačítko Nesouhlasím).

Při udělení souhlasu smarketingovými a preferenčními cookies může docházet k profilování.

Poskytnutí údajů k účelům zpracování dle tohoto souhlasu je dobrovolné.

Beru na vědomí, že mám právo:

  • požadovat přístup k mým osobním údajům,
  • požadovat opravu či výmaz mých osobních údajů,
  • požadovat omezení zpracování,
  • vznést námitku proti zpracování,
  • na přenositelnost osobních údajů,
  • podat stížnost proti zpracování osobních údajů u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Byl/a jsem poučen/a, že mám v souladu s Nařízením právo kdykoliv odvolat svůj souhlas odvolat pomocí tohoto odkazu.

Veškeré informace včetně možnosti výkonu svých práv, způsobu odvolání souhlasu a doby uložení jednotlivých cookies najdete v dokumentech Cookies a Zásady ochrany osobních údajů, které najdete na našem webu.

(1) Zpracování statistických cookies je naším oprávněným zájmem. Zaškrtnutím příslušné části zde můžete uplatnit námitku proti tomuto zpracování a zastavit jejich zpracování.